Daalder Concepts: Innovatie en Creativiteit in Branding

Daalder Concepts
Welkom bij Daalder Concepts, een toonaangevend branding agency gespecialiseerd in het ontwikkelen van eigen concepten en merken. Met onze diepgaande expertise in design, marketing en productontwikkeling, brengen we innovatieve ideeën tot leven. Twee van onze succesvolle merken zijn Grill Bill en Hilox Lighting, elk met een uniek verhaal en hoogwaardige producten die in China worden geproduceerd.

Share This Post

Onze Merken: Grill Bill en Hilox Lighting

Grill Bill is ons premium kamado merk, bekend om zijn gladde ontwerpen en mat zwarte glazuurlaag. Naast de productie en marketing van Grill Bill, beheren we ook de website en webshop, inclusief tools zoals recepten, e-learning platform en boekingsmodule voor workshops. Dit uitgebreide platform biedt barbecue liefhebbers alles wat ze nodig hebben.

Hilox Lighting is een innovatief verlichtingsmerk uit Eindhoven. We bieden hoogwaardige LED- en xenonverlichting voor auto’s, unieke 100% waterdichte LED-hondenhalsbanden, en gespecialiseerde mountainbike verlichting. Ons ontwerp is geïnspireerd door het Evoluon en weerspiegelt de kernwaarden van ons merk: energie-efficiëntie en stijl.

Onze Services

Bij Daalder Concepts ga je verder dan alleen productontwikkeling. We verzorgen ook het volledige design, website en webshop van onze merken. Ons team van ervaren professionals werkt nauw samen om producten te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Daarnaast beheren we diverse blogs, zoals bbqnoeier.nl, waar we waardevolle content delen en indirect onze merken promoten.

Jouw Merk Ontwikkelen?

Heb jij een visie voor je eigen merk? Bij Daalder Concepts helpen we je deze visie te realiseren. Van productontwikkeling en ontwerp tot marketing en websitebeheer, wij bieden een compleet pakket aan diensten om jouw merk succesvol te lanceren en te laten groeien. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw merk naar een hoger niveau te tillen.

Samen Bouwen aan de Toekomst?

Daalder Concepts combineert creativiteit, innovatie en expertise om unieke merken en concepten te ontwikkelen. Met succesvolle merken zoals Grill Bill en Hilox Lighting, en een breed scala aan diensten, zijn wij jouw ideale partner voor branding en productontwikkeling. Samen bouwen we aan de toekomst van jouw merk.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

beste bbq 2021 en 2020-1 soc
Cases

De Unieke Merkbeleving van Grill Bill: Een Nederlandse Kamado Revolutie

In de wereld van barbecueën is Grill Bill een naam die opvalt. Sinds 2019 hebben we ons gepositioneerd als een uniek en innovatief kamado bbq merk uit Nederland. Met onze gladde ontwerpen en mat zwarte glazuurlaag onderscheiden onze kamado’s zich van de concurrentie. Dit is het verhaal van Grill Bill, een merk dat is gebouwd op kwaliteit, innovatie en een sterke merkidentiteit.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch

Neem contact met ons op

Let's have a chat